Wat kunnen we voor u betekenen?

internet, webtechnologie, software, multimedia verstaanbaar gemaakt

illumedia is een bedrijf bestaande uit verschillende personen met ieder hun eigen specialisatie en beroepsrichting. Samen staan wij sterk en kunnen we onze klanten een uiteenlopende waaier van diensten aanbieden. Ons klantenbestand situeert zich in erg uiteenlopende sectoren, maar zijn – met de nodige uitzonderingen – hoofdzakelijk Belgische KMO’s en openbare/overheidsinstellingen, waaronder verschillende bekende namen! We bedienen ook klanten uit andere Europese landen.

Naast de technische uitwerking van de projecten zijn onze sterkste punten: flexibiliteit, het logisch meedenken met de klant vanaf de start, en duidelijkheid in het algemeen. Wij geven de klant graag een woordje uitleg zonder nutteloos te zwaaien met het nieuwste technische beroepsjargon, maar verkiezen een meer verstaanbare en behulpzame manier. Dit principe uit zich ook in onze CMS systemen zelf: eenvoud en gebruiksvriendelijkheid troef!

Wat doen wij zoal? Websites en webshops worden momenteel het meest gevraagd, in combinatie met SEO voor Google rankings. Dat gaat van vrij simpele websites tot complexe user-tools met zeer uitgebreide back-ends.
Daarnaast programmeren we ook software voor bedrijven, om deze efficienter en winstgevender te maken.
Dit kan bij illumedia dikwijls aan een kostprijs die beduidend lager ligt dan bij de concullega’s, omdat wij een interne structuur hanteren die kostenvriendelijker is, en omdat we ook productie-eenheden hebben in andere EU-landen met een lagere loonkost.

illumedia verzorgt ook al uw druk- en promotiemateriaal (offset), grafische ontwerpen, 3D en mascottes, webhosting, fotografie, iPhone apps, CAD-tekeningen, complexe hardware set-up voor uw gehele bedrijf, complete turn-key ICT, en advertisement campagnes. Kijk bij diensten voor een uitgebreidere lijst.

Gebruik het zijmenu voor de contactinformatie, of neem alvast een kijkje in onze portfolio!