IT CONSULTING

Als maar vaker krijgen bedrijven of mensen te maken met consultanten of verkopers die mooie woorden vertellen maar eigenlijk niks kennis hebben van het terrein.  Ze proberen enkel hun product zo goed mogelijk te verkopen zonder hierbij rekening te houden met de effectieve noden en budgetten van de personen.  Zo kan het zijn dat u eens in een winkel komt en u nadien merkt dat het product toch niet 100% bij uw wensen past.

Met onze jaren ervaring in zowel privé wereld als kantoor wereld focussen we ons niet alleen op 1 product maar proberen we de noden van de klant zo goed mogelijk in te vullen of bij te assisteren. Wij zullen, in geval we het product niet kennen, de nodige informatie inzamelen om tot een correct besluit te komen of het product zal voldoen aan uw eisen en wensen.

Onze voorkeur gaat uit naar producten van Dell, HP, Apple, Synology, Qnap maar ook andere merken zijn daarom zeker niet slechter (kijk maar naar Medion producten voor thuis gebruikers) en zullen gerust aan bod komen indien we denken dat deze voor u geschikt zouden zijn.

 

De consulting kan gaan van:

    • Analyse van uw computer om te zien of hij nog voldoet aan de huidige technologie
    • Analyse van uw bedrijfsomgeving zodat u een zicht krijgt over welke budgetten er dienen voor zien te worden om niet in pan te vallen.  Hiervoor komen wij langs en maken we een gedetailleerd rapport op van de huidige situatie en de meest gewenste situatie waar u naar toe wilt alsook de situatie die het meest optimaal zou zijn voor uw firma.

Deze analyses zijn steeds zonder aankoop verplichtingen achteraf.  Gaat u toch over tot een aankoop via ons dan kan er tot 10% (afhankelijk van het aankoop bedrag of product) korting gegeven worden.

Heeft u toch nog een vraag of wenst u meer informatie omtrent onze consulting, laat dan gerust uw vragen achter op het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op.