Maak het verschil met de onmisbare troef

een SEO-campagne van A tot Z

De kans is groot dat een goede positie in Google voor u erg belangrijk is. Procentueel weinig websites zijn immers gemaakt voor een besloten groep lezers en gebruikers, of voor een doelgroep die op een andere manier zijn weg naar de website kan vinden.

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie in het Nederlands.
Elke website en webshop door illumedia ontwikkeld, bezit reeds een SEO module om de belangrijkste settings voor Google in te kunnen stellen per individuele pagina.

Dit volstaat echter meestal niet om de website erg hoog te kunnen pushen. Zo is het aantal backlinks van andere (door Google als belangrijke beschouwde) websites naar de uwe heel gewichtig, alsook de codering van de website op zich. Natuurlijk moet de inhoud ook aan verschillende vereisten voldoen, en moet die de vooraf geselecteerde trefwoorden in een correcte frequentie laten terugkomen.

Google publiceert regelmatig updates van zijn search-algoritmus, waarbij andere zwaartepunten naar voren komen. Zo ligt sinds de meest recente update de nadruk nog meer op de relevantie van de teksten, en op sociale media.

Kortweg, SEO is een niet te onderschatten arbeidsintensieve service, die geregeld moet worden opgevolgd en bijgesteld.

Illumedia biedt een complete SEO campagne (set-up + opvolging) inclusief de identificatie van de meest  geschikte trefwoorden en de Google-Analytics rapportering.

Een kostprijsberekening is individueel en kan u aanvragen via ons contactformulier.