Het is goed zaken doen met illumedia…

en dit kan op verschillende manieren:

Uw bedrijf kan (tijdelijk) zijn personeelsbestand aanvullen, of piekmomenten opvangen, met werkkrachten van illumedia. Dit betekend een vrij grote kostenverlaging voor uw bedrijf, mede omdat wij u het werk gewoon factureren, en u dus niemand hoeft in te schrijven.
Beschikbare competenties zijn:
grafische ontwerpers, webdesigners, HTML/CSS coders, programmeurs, internet-research in het algemeen, data-input en ander minder competitief werk. Ook afwijkende bepaalde taken die uw andere assistenten uitvoeren, kunnen eventueel tot ons pakket behoren.
Let op: alle personen werken vanuit ONZE eigen kantoren, niet op kantoor van de klant! Communicatie en briefings verlopen in het Nederlands of Engels, zoals gewenst.
Ook kan uw bedrijf complete projecten aan ons outsourcen. Ook hier zal u gevoelig besparen, en een zee aan tijd winnen.

Concullega’s kunnen tevens systematisch een deel van het werk in hun naam, voor hun klanten laten doen. Verschillende van uw eigen concullega’s gingen u reeds voor!

Interesse in een B2B-samenwerking met illumedia? U weet hoe u ons kan bereiken, en wij maken u het leven nog een stukje aangenamer…
Een intense band…

Bent u commercieel aangelegd, en u wil uw stappen zetten in de IT wereld? Misschien bent u wel de partner die we zoeken om onze volgende agent te worden! Neem alvast een kijkje op onze jobs-pagina!