Onze IT service voor privé en bedrijf

Voor wie en wat doen we?

illumedia biedt ook IT Services aan.  Via deze service wenst illumedia u ook te assisteren in uw IT problemen bij uw thuis of op uw bedrijf.
De bedoeling is om niet alleen uw problemen van de baan te helpen maar u ook te waarschuwen op eventueel komende problemen of gebreken.

Maw naast het assisteren bij het identificeren van de juiste problemen (wat illumedia via IT Consultancy doet) zullen we u ook de juiste dienstverlening aanbieden om probleemloos te toekomst tegemoet te zien, eventueel met nieuwe apparatuur.

Het gaat hier vooral om:

 • Thuisgebruikers die een probleem hebben met hun computer, helpen om dat probleem op te lossen.  Dit kan ter plaatse ofwel door het desbetreffende toestel tot bij illumedia te brengen.  Er wordt dan steeds eerst een analyse gedaan van het probleem om zo tot een exacte prijs te komen.  Zo weet u op voorhand wat u zal betalen ongeacht de werkduur dat de technieker hier aan besteed.
 • KMO’s bij te staan bij hun IT problemen op hun werk. Dit kan gaan van:
  • Het installeren van software
  • Oplossen van software problemen
  • Uitleg omtrent softwarepakketten in vorm van opleiding
  • Het installeren van servers
  • Beheren van de netwerk infrastructuur of het uitbreiden hiervan
  • Beheren van back-ups en andere mogelijke apparatuur.

Ook hier wordt eerst een analyse gemaakt van het probleem en zal op voorhand bepaald worden hoeveel uur er gepresteerd zal worden. Er zal enkel in geval van bepaalde factoren (bv stroomonderbrekingen, opkomende dringende problemen die voorrang dienen te krijgen en niet bepaald worden) een meerkost aangerekend worden. Maar er wordt steeds gewerkt met een vast uurtarief en transporttarief (deze laatste is afhankelijk van de provincie).

Provincies die zeker aanbod hiervoor komen zijn Antwerpen, Vlaams-Brabant (Noordkant Brussel), Limburg, Luik, Namen. Beide provincies Vlaanderen momenteel enkel voor grotere bedrijfsopdrachten.

Heeft u een probleem? Laat dan gerust iets achter op het contactformulier of via de Call-back Service en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op.