Met illumedia werkelijk alles onder 1 dak

Hier volgt een beknopt overzicht van de diensten die we leveren

De lijst is niet 100% volledig. In het geval u een bepaalde service niet aantreft, kan het toch de moeite lonen ons even te contacteren.

Webdesign: traditionele websites, eenvoudig tot zeer complex, steeds aanpasbaar middels een krachtig CMS, steeds met SEO module. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het op-maat ontwikkelen van uitgebreide back-offices: uw website wordt een heuse dagelijkse gebruikstool in uw bedrijf! Meer details hier.

WordPress: het wereldwijd meest succesvolle CMS systeem. Sinds 2014 maken we de meeste van onze websites op basis van WordPress.

Logo design: zowel voor de bakker als voor de zware industrie of de headhunter. Iedereen kan zijn voordeel doen met een professioneel logo. Een investering die zich zonder twijfel in veelvoud terugverdient. Meer over logo’s en 3D.

Grafisch design: omhelst eigenlijk alles wat designen en vormgeven aangaat. U heeft een affiche nodig voor uw concert? Die oude naamkaartjes en dat briefpapier mochten eens wat moderner? U wil Pixar achterna in een korte animatie? Een levensgrote verkoopsstand voor uw producten? Alles is mogelijk!

Drukwerk: ook in drukwerk zijn we zowat onklopbaar met onze prijs/kwaliteitsverhouding. Grandioze offsetkwaliteit aan prijzen die ‘digitaal’ aandoen. Zowel kleine als enorme oplagen. Meer over drukwerk.

SEO: voor de meeste websites en webshops van vitaal belang. Het behalen van hoge rankings in Google is een kunst op zich, en met elke Google-update moeten aan steeds meer vereisten worden voldaan om bovenaan te blijven. Een hoge positie hangt van vele factoren af, en dat maakt van SEO een intensieve job, die eigenlijk nooit ‘klaar’ is. Meer over SEO.

Webshops: elke nieuwe webshop die we maken is een nieuwe uitdaging. Geen twee webshops hebben immers dezelfde noden, of net hetzelfde assortiment. Alle soorten productenlijnen hebben hun specifieke eigenschappen en parameter-settings. En natuurlijk ook een eigen doelpubliek. We love webshops!

Flash: we moeten eerlijk blijven: Flash wordt dikwijls gebruikt zonder dat er echt goede redenen voor zijn, maar eerder om ‘eens te tonen hoe ferm we wel zijn’. Het draagt meestal een koffer nadelen met zich mee, en geregeld wordt het publiek dat Flash-filmpje na de derde maal wel grondig beu. Daarom ook is Flash op de terugweg. Maar er zijn altijd die uitzonderingen waar Flash dat extra kan brengen dat een andere technologie niet kan. En wanneer het intelligent gebruikt wordt, kan het nog steeds fantastische resultaten opleveren. Wanneer u dus toch voor Flash wil gaan, kan u ook hiervoor bij ons terecht.

CMS: illumedia ontwikkelt sinds 2002 zijn eigen CMS systemen. In deze periode onderging het vanzelfsprekend verscheidene updates en totale nieuwe versies werden gelanceerd. Onze CMSsen blinken uit in de combinatie kracht-eenvoud. Dit neemt niet weg dat we geregeld ook websites maken die op open-source CMSsen draaien – Joomla, Drupal en WordPress hoofdzakelijk – wanneer dit uitdrukkelijk door de klant verzocht wordt.

iPhone applicaties: heeft u een schitterend idee voor een app of een game, of een bepaalde toepassing die u gebruiksvriendelijker naar de iPhone gebruikers wil brengen? Onze programmeurs staan te spingen om het te ontwikkelen; ook zij kunnen de hypnotiserende drang naar de iPhone niet weerstaan – het is zoals een kinderhand vol snoepgoed stoppen 🙂

Mobile webdesign: u wenst uw website geoptimaliseerd voor de draagbare schermen die tegenwoordig zowat iedereen bij zich draagt? Geen probleem; de doorwinterde tablets- en mobieltjesgebruikers zullen voortaan deel uitmaken van uw doelpubliek!

Webhosting: illumedia draagt er zorg voor dat uw website online is en blijft. Met twee sterke partners en tevens eigen hosting, kunnen wij werkelijk klanten van alle omvang vlekkeloos bedienen. Meer over webhosting.

CRM: Customer Relationship Management systemen vallen onder de algemene ‘software’ noemer bij illumedia. Zoals de ontwikkeling van andere software, kunnen we ook CRM aan – Cloud based of SaaS.

Marketing & Advertising: we bieden een volledig pakket aan. SEM, SEO, Analytics, Webmaster Tools, Social Media Marketing,  Pay Per Click – Adwords, Paid Advertising, Email marketing – Rich Media, Geo-targeting, Visual Media, Keywords Research, Copywriting, Market Behaviour, en meer. Meer over advertising.

Fotografie: erg belangrijk voor elke website of webshop. De juiste foto’s of afbeeldingen in een professionele kwaliteit maken uw site, alsook ander promotiemateriaal, zoveel relevanter voor uw publiek, dat u ook direct een stuk serieuzer gaat nemen. De uitdrukking ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden’ is zeker niet uit de lucht gegrepen. Illumedia telt niet alleen een fotograaf in eigen rangen, maar werkt ook samen met enkele geselecteerde fotografen in verschillende regio’s.

Video’s: u kent ze wel: de promotievideo’s die sommige websites laten maken door 1 bepaalde firma die we liever niet noemen, en die allemaal op elkaar lijken en ingesproken zijn door dezelfde stemmen. Daar doen wij liever niet aan mee. Graag leggen we enige creativiteit in onze producten 🙂 Wij werken samen met drie Europese productiehuizen voor film en video; alle mogelijke projecten worden hiermee gedekt.

Vertalingen: je parle no Français, me not speak English? Uw teksten van en naar alle talen! Onze vaste vertalers hebben een selectieproef ondergaan om zeker de juiste kwaliteit te kunnen brengen. Voor de andere talen doen we een beroep op professionele vertaalbureaus.

IT Consulting + Service: uw bedrijf wenst te investeren in een nieuw serverpark, of u heeft gewoon big troubles met uw computer thuis? Voor dit en veel meer kan u bij ons terecht. Kijk hier en in de onderliggende pagina’s.

Outsourcing / B2B / freelance: illumedia is er niet enkel voor de eindklant, maar ook voor zijn concullega’s, en voor andere bedrijven die al dan niet tijdelijk een deel van hun IT werk willen uitbesteden. Lees er hier alles over.

Huisstijl & Product Branding: illumedia verzorgt uw gehele grafische pakket in uw nieuwe huisstijl en staat in voor de piekfijne print ervan. Briefpapier en bijhorende omslagen, naamkaartjes, brochures, pamfletten, flyers, jaarboeken, folders, presentatiestanden, zelfklevers, en zo meer.
Daarbij horen ook het logo en slogan, doen wij aan volledige product branding en alle audio-visuele productie. Inclusief TV ads van A tot Z! Hier staan onze partners sterk in.

Copywriting: in een ludieke stijl uw bezoekers onderhouden? Of liever doodserieus en to-the-point? Het kan allemaal dankzij onze partners-copywriters.

Software op maat / applicaties voor uw bedrijf: één van onze sterkste punten. Illumedia maakt voor de klant, geheel op maat, applicaties zowel als volledige programma’s die al dan niet geïntegreerd worden in reeds aanwezige bedrijfssystemen – dikwijls ook deel uitmaken van of samenwerken met een website. Hierbij denken we vanuit onze ervaring en met logisch inzicht met de klant mee, om de constructie te optimaliseren en het gebruiksgemak zo ver als mogelijk door te drijven. Lees meer.

Hardware & installatie: illumedia verzorgt zowel de consultatie, aankoop als installatie van hardware voor uw bedrijf. Hier meer daarover. U kan ook gewoon rechtstreeks aankopen zonder meer, in onze webshop.

Multimedia: de verzamelnaam voor alle gerelateerde diensten die we aanbieden, samengevat. En meer. Naast alle internet services die we aanbieden, en het gedrukte promotiemateriaal, produceren we samen met onze partners uw real-world reclamecampagnes voor alle mediakanalen.

Social Media: wij verzorgen het opzetten van uw Facebook-, YouTube, LinkedIn, Google+ en Twitteraccounts (en andere) en zetten de interactie op met uw website. Uw Social Media-pagina’s kunnen ook een sterk advertising-kanaal worden, wanneer ze op de juiste manier gebruikt en gepromoot worden.

+18: adult sites maken wij ook. Zolang het maar legaal en kosher blijft 😉